אוכלבישולים

חזה עוף עם תפוח אדמה ואפונה

המצרכים הנדרשים להכנה:

שמן קנולה – 2 כפות – סה”כ (20 מ”ל)

תפוח אדמה 5-6 יחידות – חתוכים לקוביות.

חזה עוף – 500 גרם חתוך לקוביות.

אפונת גינה מוקפאת – 2כוסות מופשרת.

בצל – יחידה גדולה קצוץ. אבקת מרק עוף – כף שטוחה

כורכום – 2 כפיות שטוחות

פלפל שחור – כפית שטוחה

כמון טחון – 1/2 כפית שטוחה

מלח – קורט

מים – כוס עד כוס וחצי.

 

אופן הכנת המתכון

1. בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל עד הזהבה.

2. מוסיפים את קוביות חזה העוף וממשיכים בטיגון כ- 10 דקות נוספות.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה לעוד כ- 3 דקות טיגון, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

4. מוסיפים אפונה וכוס עד כוס וחצי מים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים מעט את הלהבה לבינונית לעוד כ- 20-30 דקות בישול לצמצום נוזלים.

5. בתיאבון (:

הצטרפו לנטו - הרשת החברתית של ישראל
Back to top button

הצטרפו עכשיו לנטו הרשת החברתית החדשה של ישראל

נטו הרשת החברתית החדשה של ישראל

נטו - הרשת החברתית של ישראל
דילוג לתוכן

זיהינו שאתם משתמשים בחוסם פרסומות

אתר חדשות מבזק לייב פועל מסביב לשעון בכדי לספק לך את המידע באופן הכי מקצועי ומהיר. השירות שלנו ניתן לגולשים בחינם לחלוטין ואיננו גובים שום תשלום! המעט שאתם יכולים כדי להביע את הערכתכם ולסייע לנו בכדי שנמשיך לספק לכם את החדשות בצורה מיטבית הוא לאפשר את הצגת הפרסומות. עם זאת אנו מכבדים כל אדם ונבין אם תבחר שלא להמשיך לצרוך מאיתנו את החדשות. תודה על ההבנה!