בית אוכל חזה עוף עם תפוח אדמה ואפונה

חזה עוף עם תפוח אדמה ואפונה

מעבר לתגובות

המצרכים הנדרשים להכנה:

שמן קנולה – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל)

תפוח אדמה 5-6 יחידות – חתוכים לקוביות.

חזה עוף – 500 גרם חתוך לקוביות.

אפונת גינה מוקפאת – 2כוסות מופשרת.

בצל – יחידה גדולה קצוץ. אבקת מרק עוף – כף שטוחה

כורכום – 2 כפיות שטוחות

פלפל שחור – כפית שטוחה

כמון טחון – 1/2 כפית שטוחה

מלח – קורט

מים – כוס עד כוס וחצי.

 

אופן הכנת המתכון

1. בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל עד הזהבה.

2. מוסיפים את קוביות חזה העוף וממשיכים בטיגון כ- 10 דקות נוספות.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה לעוד כ- 3 דקות טיגון, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

4. מוסיפים אפונה וכוס עד כוס וחצי מים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים מעט את הלהבה לבינונית לעוד כ- 20-30 דקות בישול לצמצום נוזלים.

5. בתיאבון (:






אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן