אוכלבישולים

חזה עוף עם תפוח אדמה ואפונה

המצרכים הנדרשים להכנה:

שמן קנולה – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל)

תפוח אדמה 5-6 יחידות – חתוכים לקוביות.

חזה עוף – 500 גרם חתוך לקוביות.

אפונת גינה מוקפאת – 2כוסות מופשרת.

בצל – יחידה גדולה קצוץ. אבקת מרק עוף – כף שטוחה

כורכום – 2 כפיות שטוחות

פלפל שחור – כפית שטוחה

כמון טחון – 1/2 כפית שטוחה

מלח – קורט

מים – כוס עד כוס וחצי.

 

אופן הכנת המתכון

1. בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל עד הזהבה.

2. מוסיפים את קוביות חזה העוף וממשיכים בטיגון כ- 10 דקות נוספות.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה לעוד כ- 3 דקות טיגון, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

4. מוסיפים אפונה וכוס עד כוס וחצי מים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים מעט את הלהבה לבינונית לעוד כ- 20-30 דקות בישול לצמצום נוזלים.

5. בתיאבון (:

הוסיפו תגובה לכתבה

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

אולי יעניין אותך גם
Close
Back to top button
דילוג לתוכן