אוכלסלטים

לרגל השקת התפריט החדש: מתכון להכנת סלט קממבר וסלק אדום – כמו במסעדות

לרגל השקת התפריט החדש של רשת קפה גרג, בהשראת המטבח האיטלקי, מציע השף הראשי של גרג אלעד אמסלם מתכון להכנת סלט קממבר וסלק אדום, מתפריט אביב קיץ 2023.

הסלט מתוחכם, צבעוני, עשיר, בסגנון ים תיכוני ומתאים לכל אירוח או ארוחה.

מצרכים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

מיקס של חסה סלנובה + חסה ערבית+ חסה לליק שטופות
2 סלקים
גבינת קממבר אחד
כף סוכר חום
זוקיני אחד
תפוח ירוק – גרנד סמית 1
חופן פיסטוק גרוס
רוטב ויניגרט ביתי אופציה נוספת קנוי

מתכון סלט קממבר וסלק אדום מהתפריט החדש של גרג צילום דוד מויאל
צילום: דוד מויאל

הוראות הכנה:

חותכים את החסות גס ומניחים בקערה
2 סלקים צלויים 180 מעלות על מגש עם מלח גס במשך שעה , להוציא לקלף ולחתוך לקוביות , לשיטה היותר קלה
לוקחים את הסלקים של הוואקום וחותכים אותם לרבעים ומניחים על החסות.
לוקחים זוקיני שוטפים אותו קולפים אותו מהקליפה ועם מקלף מקלפים רצועות זוקיני כמה שאוהבים .
חותכים חצי תפוח לגפרורים או לפרוסות דקות.
לאחר מכן מחממים תנור 250 מעלות , לוקחים את גבינת הקממבר שמים על מגש עם נייר אפייה, מפזירים מעל שכבה דקה של סוכר חום ומכניסים לדקה שתיים עלמנת לקבל קירמול מעל
במידה ויש ברנר ניתן לשרוף עם ברנר.

להכנת הויניגרט הביתי:

ויניגרט וניל ופרג
50 גרם חרדל דיגון חלק
5 גרם תמצית וניל
5 גרם פרג
50 גרם חומץ בלסמי לבן
3 גרם שום
100 גרם שמן סויה
70 גרם שמן זית
80 גרם סילאן
מלח ופלפל לפי טעם

אופן הכנה:

מעבירים את כל המוצרים לבלנדר הביתי מלבד השמנים, טוחנים היטב ומזלפים את השמן פנימה באיטיות עד קבלת רוטב הומוגני.
לאחר מכן מוסיפים את הויניגרט , מפזירים פיסטוק גרוס מערבבים הכל ערבוב גס ומגישים

בתאבון !

מתכון סלט קממבר וסלק אדום מהתפריט החדש של גרג צילום גליה אבירם
צילום: גליה אבירם

Back to top button