אוכלבישולים

עוף עם תפוח אדמה ובטטה

המצרכים הנדרשים להכנה:

2 בטטות מקולפות

3 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל

כף פפריקה מתוקה

חצי כף פפריקה חריפה

כף מרק עוף

מלח

שמן קנולה

עופות

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים בצל לרצועות דקות מפזרים תפוחי אדמה ובטטות חותכים למרובעים גדולים ומפזרים בתבנית.
  2. בכוס גדולה שמים שמן, כף פפריקה מתוקה, חצי כף פפריקה חריפה, כף מרק עוף מלח ומערבבים את התבלינים.
  3. את העופות שמים מעל תפוחי האדמה והבטטות מתבלים ומעסים את כל התכולה בתבלינים שהכנו.
  4. להכניס לתנור על 200 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום .
  5. לאחר שנאפה ומוכן לקראת הסוף להסיר את נייר האלומיניום ולתת השחמה לעופות שיתפוס צבע יפה
  6. בתיאבון ?

הוסיפו תגובה לכתבה

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

אולי יעניין אותך גם
Close
Back to top button
דילוג לתוכן