עוף עם תפוח אדמה ובטטה

המצרכים הנדרשים להכנה:

2 בטטות מקולפות

3 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל

כף פפריקה מתוקה

חצי כף פפריקה חריפה

כף מרק עוף

מלח

שמן קנולה

עופות

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים בצל לרצועות דקות מפזרים תפוחי אדמה ובטטות חותכים למרובעים גדולים ומפזרים בתבנית.
  2. בכוס גדולה שמים שמן, כף פפריקה מתוקה, חצי כף פפריקה חריפה, כף מרק עוף מלח ומערבבים את התבלינים.
  3. את העופות שמים מעל תפוחי האדמה והבטטות מתבלים ומעסים את כל התכולה בתבלינים שהכנו.
  4. להכניס לתנור על 200 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום .
  5. לאחר שנאפה ומוכן לקראת הסוף להסיר את נייר האלומיניום ולתת השחמה לעופות שיתפוס צבע יפה
  6. בתיאבון ?

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה



לחצו כאן להוספת תגובה

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה










פולי קפה

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת הנגן בחלון נפרד

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive