מתכון להכנת גלידת מאצ'ה מנטה: קפוא, קיצי, בריא, טבעוני וקל להכנה

לרגל השקת תה המאצ'ה בישראל, מומחי המזון של המותג 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון להכנת גלידת מאצ'ה בטעם מנטה. המתכון מתאים לקיץ הישראלי, טבעוני, טעים, בריא וקל להכנה ביתית.

הגלידה מבוססת על מרכיב עיקרי ומזין שהוא אבקת תה המאצ'ה, העשוי מ- 100% צמחי תה יפני טריים. אבקת המאצ'ה עשירה בנוגדי חמצון ומכילה כלורופיל, חומצות אמינו ואף מסייעת בטיפול אנטי אייג'ינג, הורדת לחץ דם, סילוק רעלים מהגוף, ירידה במשקל והגברת הריכוז והזיכרון.

צילום: יח"צ

מרכיבים להכנת הגלידה:

400 מ"ל חלב קוקוס.

2 בננות קפואות.

5 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל.

2 כפיות מאצ'ה.

חופן עלי נענע.

אופן ההכנה:

להוסיף את כל המרכיבים יחד למעבד מזון או לבלנדר, לטחון ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה כמו שמנת רכה. יוצקים את התערובת לקערה ומכניסים למקפיא למשך מינימום שלוש שעות ועד ללילה שלם.

בתאבון ☺

צילום: יח"צ

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה




מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה








0 0 votes
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
אפשר התראות    מסכים לא תודה

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.

המייל האדום - שליחת הודעה מידית


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפהמייל האדום

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת הנגן בחלון נפרד