מתכון חג מנצח של אהובה אלפרון: שוק טלה חגיגי

בפתחם של החגים אנו רוצים להעשיר את ארוחת החג עם מתכון מנצח, שכל הסועדים לא ישכחו…

אהובה אלפרון מנדבת את המתכון המנצח שלה לארוחות החג – שוק טלה חגיגי, באדיבות המותג קוקי.

צילום: יח”צ קוקי

מצרכים:

• שוק וצלעות של טלה

• חופן שיני שום קלוף ושלם

• פלפל שחור גרוס

• כף מחוקה מלח

• חופן ירק פיטרזליה כוסברה בצל ירוק מעט סלרי

• 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

• לחרוץ עם סכין חיתוך פנים לשוק ולטמון פנימה שום בכל מקום אפשרי על פני בשר השוק וגם הצלעות.

• לערבב בקערה שמן מלח פלפל שחור לעסות השוק.

• לגרוס את כל הירק יחדיו לצפות את השוק מכל הכיוונים.

• לחתוך תפוחי אדמה או בטטה לעיגולים בינוניים בכל התבנית.

• להניח את השוק וחלקיו מעל לסגור הכל עם נייר אפייה אלומיניום של קוקי.

• לאפות לילה שלם בתנור בחום של 120 מעלות עד הבוקר.

המתכון באדיבות המותג “קוקי”.

צילום: יח”צ קוקי

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה



לחצו כאן להוספת תגובה

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה










0 0 vote
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת הנגן בחלון נפרד

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive