אוכלבישולים

מתכון חג מנצח של אהובה אלפרון: שוק טלה חגיגי

בפתחם של החגים אנו רוצים להעשיר את ארוחת החג עם מתכון מנצח, שכל הסועדים לא ישכחו…

אהובה אלפרון מנדבת את המתכון המנצח שלה לארוחות החג – שוק טלה חגיגי, באדיבות המותג קוקי.

צילום: יח"צ קוקי

מצרכים:

• שוק וצלעות של טלה

• חופן שיני שום קלוף ושלם

• פלפל שחור גרוס

• כף מחוקה מלח

• חופן ירק פיטרזליה כוסברה בצל ירוק מעט סלרי

• 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

• לחרוץ עם סכין חיתוך פנים לשוק ולטמון פנימה שום בכל מקום אפשרי על פני בשר השוק וגם הצלעות.

• לערבב בקערה שמן מלח פלפל שחור לעסות השוק.

• לגרוס את כל הירק יחדיו לצפות את השוק מכל הכיוונים.

• לחתוך תפוחי אדמה או בטטה לעיגולים בינוניים בכל התבנית.

• להניח את השוק וחלקיו מעל לסגור הכל עם נייר אפייה אלומיניום של קוקי.

• לאפות לילה שלם בתנור בחום של 120 מעלות עד הבוקר.

המתכון באדיבות המותג "קוקי".

צילום: יח"צ קוקי

הוסיפו תגובה לכתבה

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם
Close
Back to top button
דילוג לתוכן