בית אוכל מתכון חגיגי: פרוסות אנטריקוט עם פטריות ובצלים ברכז רימונים

מתכון חגיגי: פרוסות אנטריקוט עם פטריות ובצלים ברכז רימונים

רשת טיב טעם בחגיגת בשרים איכותיים מעניקה מתכון – פרוסות אנטריקוט צלויות עם תבשיל פטריות ובצלים ברכז רימונים. הבשר והפטריות מרוויחים מבילוי משותף בתנור, ורכז הרימונים מעמיק את הטעמים ומהווה בסיס לרוטב העסיסי. זכרו להוציא את הנתח מהקירור לפחות שעה וחצי לפני תחילת הצלייה.



צילום: חיים יוסף, סגנון: אוריה גבע

פרוסות אנטריקוט צלויות עם תבשיל פטריות ובצלים ברכז רימונים

חומרים ל-6-8 מנות:

2 סלסילות פטריות שמפיניון שלמות
2 סלסילות פטריות פורטובלו קטנות שלמות
1 צנצנת פטריות יער כבושות מסוננות מנוזלים
1 צנצנת בצלצלי פנינה כבושים מסוננים מנוזלים
1 צרור תימין
6 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
1/2 כוס רכז רימונים
נתח אנטריקוט במשקל ½1 ק”ג נקי משומן וגידים בטמפ’ החדר

אופן הכנה

• מחממים תנור ל-250 מעלות.

• בתבנית גדולה ומעט עמוקה מניחים פטריות שמפיניון, פורטבלו, פטריות כבושות ובצלצלים כבושים. מפזרים תימין, יוצקים 4 כפות שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב. יוצקים מעל רכז רימונים.

• משמנים את נתח האנטריקוט ביתרת שמן הזית ומתבלים היטב במלח ופלפל. מניחים את הנתח במרכז התבנית על הפטריות והבצלים. צולים כ-15 דקות.

• הופכים את הנתח ומוזגים עליו את הנוזלים שבתחתית התבנית. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות. מוציאים ומצננים כ-15 דקות לפני הפריסה. פורסים את הבשר לפרוסות עבות כמספר הסועדים ומגישים לצד תבשיל הפטריות.

בתאבון…

מתכון: סבינה ולדמן | צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

דעתכם חשובה לנו – כתבו תגובות









error: !תוכן זה מוגן בזכויות יוצרים

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive