חדשות חוץ

דני דנון חנך תערוכה לזכר טבח ה- 7.10 באו"ם

🌐קרא כתבה זו בשפה שלך / Read in your languageקרא בשפה שלך / Read in your language

מודעה

שגריר ישראל לאו"ם דני דנון פתח את אירועי הזיכרון לטבח ה-7.10 באו"ם יחד עם שגרירת ארה"ב לאו"ם לינדה תומס גרינפילד בהשקת התערוכה "חיבוק אחרון" באו"ם בשיתוף עם המועצה הציונית המספרת את סיפורם של 25 נרצחות ונרצחי 7.10 דרך עיניהן של אמהותיהם. באירוע הפתיחה השתתפו יוצרת התערוכה האמנית והצלמת יפעת פאר וסיגל שטיינר מנצורי ששכלה את שתי בנותיה נורל ורויה במסיבת הנובה וסיפורה מוצג בתערוכה.

השגריר דני דנון אמר: "ב-7.10 משפחות רבות כל כך התפרקו, חיים שלמים נגדעו. מחבלי החמאס רצחו בדם קר נערות, ילדים, נשים וגברים שבילו בפסטיבל מוסיקה ואזרחים ששהו עם משפחתם בביתם. אנו נמשיך להציג בפני העולם את הרוע שהביא את ישראל לצאת למלחמה הצודקת על בטחונה ועל קיומה״.

״אני מודה להסתדרות הציונית על שיתוף הפעולה החשוב בהבאת התערוכה לאו"ם. התערוכה תוצג למשך שבוע שבו כל מי שיגיע לאו"ם יוכל להתבונן בעיניהן של האמהות ששכלו את ילדיהן במהלך הטבח הנורא״.

השגריר דני דנון חנך תערוכה באו"ם לזכר טבח ה-7.10 יחד עם שגרירת ארה"ב לאו"ם
צילום: פרי בינדלגלס
השגריר דני דנון חנך תערוכה באו"ם לזכר טבח ה-7.10 יחד עם שגרירת ארה"ב לאו"ם
צילום: פרי בינדלגלס
מודעה
תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
0 תגובות
התגובות לכתבה זו סגורות.
Back to top button