אוכל
עוגת שוקולד בכוס: קינוח מפנק, רומנטי ומלא אהבה שהכי כיף לחלוק
לרגל יום האהבה הקרב ובא, חברת הרבלייף מציעה מתכון למנת קינוח מפנקת ורומנטית שמומלץ לאכול בשניים: עוגת שוקולד בכוס מועשרת בחלבון.
עוגת שוקולד בכוס- רכיבים (לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):
2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף.
1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף.
4-7 כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה.
1 ביצה.
אופן ההכנה: לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה. להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד. לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 2.5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות. אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה