אוכל

עוגת שוקולד בכוס: קינוח מפנק, רומנטי ומלא אהבה שהכי כיף לחלוק

לרגל יום האהבה הקרב ובא, חברת הרבלייף מציעה מתכון למנת קינוח מפנקת ורומנטית שמומלץ לאכול בשניים: עוגת שוקולד בכוס מועשרת בחלבון.

עוגת שוקולד בכוס- רכיבים (לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):
2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף.
1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף.
4-7 כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה.
1 ביצה.

אופן ההכנה: לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה. להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד. לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 2.5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות. אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.

צילום: יח”צ הרבלייף

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

Back to top button
דילוג לתוכן