בית אוכל שנת 2019 בפתח: קבלו מתכוני קוקטיילים לערב הסילבסטר

שנת 2019 בפתח: קבלו מתכוני קוקטיילים לערב הסילבסטר

חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנת קוקטיילים לחגיגות הסילבסטר



קוקטייל שוקולד לבן ורום- 2 כוסות:

מרכיבים:

80 מ"ל שמנת מתוקה

30 גר' שוקולד לבן 'אגו'

40 מ"ל רום לבן

גרידת תפוז מתפוז אחד

קוביות קרח

אופן הכנה:

לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על השוקולד הלבן, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.
להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הרום הלבן, גרידת התפוז וקוביות הקרח, ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה, לסנן ולמזוג לכוס ההגשה.

לקישוט: חצאי פלחי תפוז חצויים

מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים
מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים

קוקטייל על בסיס ברנדי – 2 כוסות:

מרכיבים:

80 גר' שמנת מתוקה

30 גר' שוקולד חלב 'אגו'

40 מ"ל ברנדי

20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)

10 גר' ליקר קפה

קוביות קרח

אופן הכנה:

לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות. למזוג לכוס הגשה.

לקישוט: לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן ולאחר מכן, לטבול במהירות בעוגיות גרוסות. לבסוף למזוג את המשקה לכוס.

מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים
מתכון וצילום: כרמית תעשיות ממתקים

מודעות פרסומת




להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive