אוכלמבזקים

לימים הקרים: מתכון מנצח למרק אפונה עשיר בחלבון

במיוחד לימים הקרים, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מנה מחממת ומפנקת של מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון , מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

מרק אפונה (4 מנות)

רכיבים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

6 בצלים ירוקים, קצוצים גס
300 גרם אפונת גינה קפואה
3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים
חופן עלי נענע, קצוצים גס
3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

להגשה:

1 כף יוגורט

אופן ההכנה:

מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.

  • ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו- ½ פלפל ירוק חריף
אבקת חלבון 157 ש"ח. צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ
Back to top button