משפטי/פלילי

תושב טייבה נעצר לאחר שאיים על רופא באקדח צעצוע

תושב טייבה בשנות ה-40 לחייו נעצר לאחר שאיים על רופא בסניף קופת חולים בעיר. החשוד, אשר לא היה שבע רצון מהטיפול שקיבל, החליט לשוב לסניף במטרה לפגוש בשנית את הרופא שטיפל בו. במהלך שיחת טלפון עם הרופא, הוא איים עליו ואמר: "תישאר במשרד, אני מגיע". דקות לאחר מכן, הגיע לסניף כשהוא מצויד באקדח צעצוע ואיים על איש צוות רפואי במקום.

מודעה

עם כניסתו למרפאה, פנה החשוד למזכירות ואמר כי יש להזעיק את הרופא כדי ש"יסדר את זה". לפי ממצאי החקירה, החשוד איים על איש הצוות הרפואי באמצעות האקדח שנחזה לאמיתי. לאחר קבלת התלונה, שוטרי תחנת טייבה פתחו מיד בחקירה, בה השתמשו באמצעים טכנולוגיים לאיתור החשוד, אשר נעצר בהמשך.

החשוד הובא לבית המשפט, שם הוחלט על הארכת מעצרו והוראה לערוך אבחון רפואי מקצועי. מהמשטרה נמסר כי החקירה נמשכת והם מתכוונים לבדוק את נסיבות האירוע לעומק. המקרה מצביע על בעיית האלימות במערכת הבריאות, כאשר איומים על אנשי צוות רפואי הפכו לתופעה מדאיגה שיש לטפל בה.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button