צבא וביטחון

מאות תושבים בעוטף עזה השתתפו בעצרת סולידריות עם הצפון

מאות מתושבי עוטף והדרום השתתפו בעצרת סולידריות שנערכה בצומת הקשתות שבשער הנגב. האירוע, שנקרא "הצפון לא לבד", היה יוזמה של תושבים מקיבוץ בארי והובל על ידי התנועה הקיבוצית, תנועת המושבים, עיריית שדרות והמועצות האזוריות בעוטף. המטרה הייתה להביע תמיכה בתושבי הצפון ויישובי קו העימות, בתקופה מאתגרת זו.

מודעה

במהלך העצרת, דיברו חקלאים, ראשי רשויות ובני נוער, והעבירו מסר ברור של ערבות הדדית. יניב הגי, אחד מיוזמי האירוע, ציין כי באירוע השתתפו אנשים עם מגוון דעות, אך כולם התאגדו יחד למען מטרה משותפת. הוא הדגיש את החשיבות של שיתוף פעולה והבנה בין תושבי הדרום והצפון, והביע תקווה כי המסר של סולידריות יגיע לכולם.

עמית יפרח, מזכ"ל תנועת המושבים ויו"ר התאחדות חקלאי , ציין את הקשר ההדוק בין תושבי הדרום והצפון, ואמר כי כל היישובים בישראל מהווים גוף אחד. הוא הדגיש את החשיבות של עמידה יחד בשעת צרה, והביע תמיכה בתושבי הצפון. ליאור שמחה, מזכ"ל התנועה הקיבוצית, שיבח את תושבי העוטף על עמידתם לצידם של תושבי הצפון, והדגיש את הצורך בהזדהות ובתמיכה הדדית.

ראשת מועצת אשכול, מיכל עוזיהו, הדגישה את החשיבות של ביטחון וחוסן לא רק בעוטף, אלא בכל רחבי הארץ. היא ציינה כי תחושת חוסר הוודאות והעקירה מהבית היא חוויה משותפת, ומסרה לתושבי הצפון כי אינם לבד במאבקם. ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, הביע גם הוא את תמיכתו ואמר כי תושבי הדרום מבינים היטב את הקשיים של תושבי הצפון.

העצרת הסתיימה עם מסר ברור של חיבוק ושיתוף פעולה, כאשר ראשי הרשויות מהדרום הדגישו את חשיבות הסולידריות בין האזורים השונים. תמיר עידאן, ראש מועצת שדות נגב, סיכם את האירוע באומרו כי הצפון והדרום הם חזית אחת, ושהתמיכה ההדדית היא חיונית בתקופות קשות.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button