משפטי/פלילי

שבעה שוהים בלתי חוקיים מחברון נעצרו באתר בנייה בבית חנינא

לוחמי משמר הגבול של יחידת עוטף ירושלים ביצעו אתמול (שבת) פעילות יזומה ומתוכננת בשכונת בית חנינא בירושלים, שבסופה נעצרו שבעה שוהים בלתי חוקיים, כולם תושבי אזור חברון, החשודים בשהות בישראל ללא אישורים כדין.

מודעה

על פי המידע שנמסר, הלוחמים הבחינו במהלך הפעולה באדם המנסה להסתתר בתוך מבנה שנמצא בשלבי בנייה. הכוחות ביצעו סגירה היקפית של המבנה, נכנסו פנימה וסרקו אותו לרוחבו. בסיום הסריקות אותרו שבעה חשודים במקום.

בבדיקת מסמכי הזיהוי של החשודים התברר, על פי החשד, כי כולם שוהים בשטח ישראל ללא ההיתרים הנדרשים בחוק. השבעה נעצרו בשטח והועברו לחקירה.

פעילות מסוג זה מתנהלת באופן שוטף בגזרת עוטף ירושלים. לפי נתוני משטרת ישראל, בשבוע שחלף תפסו לוחמי משמר הגבול בכלל הגזרות 323 שוהים בלתי חוקיים, לצד 48 חשודים בסיוע בהסעתם, הלנתם והעסקתם.

במשטרת ישראל מדגישים כי עבירת השהייה הבלתי חוקית מהווה תשתית לפעילות פלילית ולעיתים גם ביטחונית, ומסכנת את שלום האזרחים.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button