מבזקים

מפקד כוח דלתא האמריקני מצדיע לכיתות הכוננות בשומרון

🌐קרא כתבה זו בשפה שלך / Read in your languageקרא בשפה שלך / Read in your language

במסגרת ביקורו בוושינגטון, נפגש ראש מועצת שומרון יוסי דגן עם הגנרל ויליאם בויקין, תת סגן ההגנה האמריקני לשעבר, שנודע בפיקודו על כוח דלתא המיתולוגי ובניהול המבצע למעקב אחר אוסאמה בן לאדן.

מודעה

במהלך המפגש המשמעותי, הציג דגן בפני הגנרל בויקין מפה מפורטת של אזור השומרון, תוך שהוא מסביר את חשיבותו האסטרטגית של האזור. בתגובה, הביע הגנרל האמריקני התרגשות מיוחדת והעניק את ברכתו לפעילותם של כיתות הכוננות והרבש"צים הפועלים באזור.

הפגישה התקיימה בסיומו של ביקור דגן בבירה האמריקנית, טרם שובו לישראל, ומהווה נדבך נוסף במאמציו של ראש המועצה להסביר את חשיבות השומרון בפני גורמים בכירים בזירה הבינלאומית. בויקין, שנחשב לדמות מפתח בקהילת הביטחון האמריקנית, הקשיב בתשומת לב להסברים על מערך האבטחה האזורי ועל תפקידם החיוני של כוחות הביטחון המקומיים.

מודעה
תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
0 תגובות
כתוב תגובה
התגובה שלך תתפרסם לאחר אישור עורך האתר.
Back to top button