מבזקים

מקלב מ'דגל התורה': "הממשלה תישאר יציבה"

סגן שר התחבורה אורי מקלב הביע אמון מלא ביציבות הממשלה הנוכחית במהלך נאומו בכנס לתחבורה ציבורית שנערך היום. "הממשלה יציבה והיא עברה אתגרים לא פשוטים", אמר מקלב בדבריו.

מודעה

בהתייחסו למתנגדי הממשלה, הדגיש סגן השר כי למרות הניסיונות להפיל את הקואליציה הנוכחית, היא תמשיך לכהן. "יש מי שרוצים שהיא תיפול, אבל זה לא יקרה", הצהיר בביטחון.

דבריו של מקלב, שנאמרו במסגרת כנס העוסק בתחבורה ציבורית, משקפים את עמדת הממשלה אל מול הביקורת הציבורית והפוליטית שהיא חווה בתקופה האחרונה. סגן השר התייחס לאתגרים שעמדו בפני הממשלה, תוך שהוא מדגיש את יכולתה להתמודד עמם בהצלחה.

מקלב, המשמש כסגן שר התחבורה, בחר להעביר את המסר בדבר יציבות הממשלה דווקא בכנס מקצועי העוסק בתחבורה ציבורית, ובכך הדגיש את המשכיות העשייה הממשלתית בתחומי התשתיות והשירותים לציבור.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button