מבזקים

בראון במגעים לחזור להפועל ירושלים

ג'ייקובן בראון, כוכב העבר של הפועל ירושלים, נמצא במגעים מתקדמים לקראת חזרה אפשרית לקבוצה מהבירה, כשנתיים וחצי לאחר שעזב אותה. בראון, שחקן הגארד המנוסה בן ה-34, מככב כיום בשורות הפועל עפולה אליה הצטרף בנובמבר האחרון.

מודעה

על פי הדיווחים, בחוזהו של בראון קיים סעיף יציאה מיוחד שתוקפו פג מחר בערב. סעיף זה מאפשר לו לעזוב את עפולה לטובת אחת משלוש הקבוצות הגדולות בישראל – הפועל ירושלים, מכבי תל אביב והפועל תל אביב, או לחלופין לעבור לקבוצה באירופה.

מאמן הפועל ירושלים, יונתן אלון, כבר קיים שיחה עם השחקן הוותיק שצפוי לחגוג את יום הולדתו ה-35 בעוד כשבועיים. בימים הקרובים צפויה להתקבל החלטה סופית במועדון לגבי צירופו של בראון, שכבר הספיק לצבור היסטוריה מפוארת במדי הקבוצה הירושלמית.

הקריירה של בראון בישראל כוללת תקופה מוצלחת בהפועל ירושלים בין השנים 2018-2021, במהלכה זכה עם הקבוצה בשני גביעי המדינה. לאחר מכן שיחק שלוש עונות בהפועל תל אביב, ובתחילת העונה הנוכחית הצטרף להפועל עפולה, שם הוא מציג יכולת מרשימה עם ממוצעים של 16.6 נקודות, 5.6 אסיסטים ו-4.5 ריבאונדים למשחק.

החזרה האפשרית של בראון להפועל ירושלים מסמנת את אחד המהלכים המסקרנים בכדורסל הישראלי בשנים האחרונות, כאשר הקבוצה מהבירה מנסה לחזק את סגלה עם שחקן שכבר הוכיח את עצמו בשורותיה בעבר.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button