מבזקים

יאיר נתניהו ישלם 7,500 שקלים לסתיו שפיר בגין הוצאות משפט

יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחויב בתשלום הוצאות משפט בסך 7,500 שקלים לחברת הכנסת לשעבר סתיו שפיר, לאחר שמשך את הערעור שהגיש על זכייתה בתביעת לשון הרע נגדו.

מודעה

בית המשפט קבע בפסק דינו כי נתניהו "יפה עשה" כשקיבל את המלצת בית המשפט שלא לעמוד על הערעור. עם זאת, השופט ציין כי אין בהחלטה זו משום קביעה לגבי נכונות הטיעונים המשפטיים שהועלו על ידי הצדדים.

בהחלטתו בנוגע להוצאות המשפט, קבע בית המשפט כי למרות שנתניהו קיבל את המלצת בית המשפט והביא לסיום ההליך, לא ניתן להתעלם מכך שהמשיבה נאלצה להתמודד עם ההליך המשפטי עד תומו. לאור זאת, הוחלט לחייב את נתניהו בהוצאות על "הרף הנמוך".

סכום ההוצאות יחולט מתוך העירבון שהופקד ויועבר לשפיר באמצעות באי כוחה, כאשר יתרת העירבון תוחזר לנתניהו דרך עורכי דינו.

בתגובה לפסק הדין, פרסמה שפיר הודעת ניצחון ברשתות החברתיות, בה טענה כי בית המשפט קבע שדיברה אמת כשהגדירה את נתניהו כ"גזען ומטרידן". היא הוסיפה כי מדובר בניצחון "למי שמאסו בשיח השנאה" וציינה כי היא "מבטיחה שלא נעצור כאן".

שפיר התייחסה גם לעובדה שנתניהו שוהה כעת במיאמי, והביעה ביקורת על כך שהוא "מעדיף להשקיע את זמנו בהפצת שקרים במטרה לקטב את העם" במקום להשתתף במאמצי הלחימה.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 1

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button