מבזקים

"חשתי בסכנה": שוער נוף הגליל מתן עמבר משחזר את תקיפתו בידי אוהדי הפועל תל אביב

אירוע אלימות חמור התרחש במשחק הליגה הלאומית, כאשר שוער נוף הגליל מתן עמבר הותקף על ידי שלושה אוהדי הפועל תל אביב שפרצו לכר הדשא. התקרית אירעה בעקבות חגיגות שער של הקבוצה האדומה, כאשר האוהדים חדרו מבעד למערך האבטחה ותקפו את השוער.

מודעה

בראיון מיוחד שיתף עמבר בפרטי האירוע המטריד: "עמדתי בשער כשפתאום ראיתי אוהד נצמד לראשי, ומיד אחריו הגיעו שניים נוספים". לדבריו, אחד מהתוקפים דחף אותו בכוח, השני נצמד אליו, והשלישי הצמיד את ראשו לראשו של השוער, תוך שהם מטיחים בו קללות ויורקים לעברו.

התקרית החמורה לא הייתה הראשונה שחווה עמבר מצד אוהדי הפועל תל אביב. כבר בתחילת המשחק, בדקה העשירית, הושלכו לעברו גולות שהובאו במכוון על ידי האוהדים. השוער, שעבר לאחרונה לנוף הגליל, סיפר כי חווה יחס עוין דומה כששיחק בעונה שעברה ברמת השרון, אז הושלכו לעברו כוסות ומצתים באצטדיון בלומפילד.

במהלך האירוע התנהל דין ודברים בין עמבר לבין אנשי הפועל תל אביב, כולל המאמן ברדה. "הם ביקשו שאחזור לשער ואמרו שנשארה רק דקה למחצית", שיחזר השוער. "שאלתי אותם איך הם יכולים לטעון שהם שומרים עליי. הרגשתי בסכנה ממשית, ללא כל הגנה".

עמבר הביע תסכול מהטיפול באירוע: "פניתי לשופט שוב ושוב. אם גולה הייתה פוגעת בשופט, המשחק היה נעצר מיד. אני חושש שרק אסון בלתי הפיך יגרום לטיפול אמיתי בתופעה". השוער קרא להטיל עונש חמור שימנע הישנות מקרים דומים בעתיד.

המשחק הגיע לסיומו המוקדם בעקבות האירועים החמורים, כאשר השופט והמשקיף קיבלו את ההחלטה הסופית לאחר שהתברר כי לא ניתן להבטיח את שלומו של השוער.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button