מבזקים

איווניר סיכם עקרונית לאמן את הפועל חדרה

🌐קרא כתבה זו בשפה שלך / Read in your languageקרא בשפה שלך / Read in your language

מוטי איווניר צפוי לחזור לליגת העל לאחר שסיכם עקרונית את תנאיו בהפועל חדרה, נועלת טבלת הליגה הבכירה. איווניר, המאמן הנוכחי של נוף הגליל בליגה הלאומית, צפוי לבקש את שחרורו מהמועדון מיד לאחר המשחק מול הפועל תל אביב.

מודעה

המינוי החדש יסמן את חזרתו של איווניר לליגת העל לאחר היעדרות ממושכת. תחנתו האחרונה בליגה הבכירה הייתה בהפועל קריית שמונה בעונת 2016/17, שם שימש כמאמן במשך שמונה מחזורים. קודם לכן אימן את מכבי תל אביב בעונת 2011/12.

הפועל חדרה נמצאת במצב קשה במיוחד, כשהיא מדשדשת במקום האחרון בטבלה עם 13 נקודות בלבד לאחר 20 מחזורי ליגה. המועדון מרוחק שבע נקודות ממקום המבטיח הישארות בליגה, כשהוא נמצא בכושר ירוד המתבטא בשלושה הפסדים רצופים בכל המסגרות.

מצבה העגום של הקבוצה משתקף בעובדה שהיא לא הצליחה לנצח באף אחד מששת משחקיה האחרונים, כשניצחונה היחיד בתשעת המשחקים האחרונים הגיע במסגרת גביע המדינה מול בית שאן. חוסר היציבות המקצועית ניכר גם בחילופי המאמנים התכופים, כשחיים סילבס, שהחל את העונה, הוחלף על ידי אסף נמני, שפוטר אף הוא לאחרונה.

מודעה
תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
0 תגובות
כתוב תגובה
התגובה שלך תתפרסם לאחר אישור עורך האתר.
Back to top button