אמבפה משווה לרונאלדו: שלושער מרשים וסדרת שיאים בריאל
קיליאן אמבפה ממשיך להוכיח את עצמו כרכש המוצלח של ריאל מדריד, לאחר שכבש אתמול שלושער מרשים בניצחון 0:3 על ויאדוליד. הניצחון הגדיל את הפער בפסגת הליגה הספרדית לארבע נקודות, והחלוץ הצרפתי זוכה להשוואות לכריסטיאנו רונאלדו.
למרות התחלת עונה מאכזבת שהובילה לביקורת, אמבפה הפך למכונת שערים בשבועות האחרונים עם שמונה שערים בחמשת המשחקים האחרונים. הוא כבר צבר 22 שערים ב-32 הופעות העונה, קצב שמזכיר את עונת הבכורה של רונאלדו בריאל מדריד, בה כבש האגדה הפורטוגזית 32 שערים.
העיתון הספרדי "אס" הכתיר את אמבפה כיורשו של רונאלדו בכותרת ראשית הבוקר, וציין כי "כל עוד לא ייפצע, המספרים של רונאלדו נראים ברי השגה". גם חבריו לקבוצה לא חסכו במחמאות – לוקה מודריץ' תיאר אותו כ"לוחץ כמו מפלצת", ג'וד בלינגהאם בירך את "ה-9 שלי", וויניסיוס ורודריגו הצטרפו למקהלת המשבחים.
• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן
בתום המשחק פרסם אמבפה תמונה מחגיגות השער השלישי באינסטגרם עם הכיתוב "רעב לעוד", והדגיש בראיון כי המטרה העיקרית שלו היא לזכות בתארים קבוצתיים: "אני שמח על השלושער, אבל יותר שמח מהניצחון. להיות מלך שערים זו לא אחת המטרות שלי, כבר הייתי מלך שערים מספיק פעמים. העדיפות העליונה היא לזכות בכל התארים האפשריים".
ריאל מדריד, שהפסידה לפני שבועיים את גמר הסופרקופה, מצפה לחודשים מכריעים במאבק על שלושה תארים – אליפות ספרד, גביע המלך, וליגת האלופות, כשאמבפה נחוש להוביל את הקבוצה להצלחה בכל החזיתות.