מבזקים

הרשת מתלהבת מהקשר של ב"ש: קנגווה מעל כולם

"קנגווה מצית את הדמיון: כוכב הפועל באר שבע מרשים במשחק מול מכבי תל אביב"

מודעה

קינגס קנגווה, קשרה המוביל של הפועל באר שבע בעונת 2024/2025, הציג אמש הופעה מרשימה במיוחד במשחק מול מכבי תל אביב, כאשר הפגין יכולת אישית גבוהה וביצע מהלכים מרשימים לאורך כל המשחק.

הקשר הזר, שהפך לאחד השחקנים הבולטים בקבוצה המלהיבה של באר שבע העונה, משך את תשומת הלב של הצופים כאשר התבלט במיוחד בריצה מרשימה של 70 מטרים שעורר התפעלות בקרב האוהדים והפרשנים כאחד.

תגובות נלהבות ברשתות החברתיות לא איחרו להגיע, כאשר גולשים רבים הביעו התפעלות מיכולתו של קנגווה. "קנגווה נראה מעל הליגה שמעל הליגה שלנו", כתב אחד המגיבים, בעוד אחר הגדיר אותו כ"הקשר הטוב בארץ". היו שהרחיקו לכת וטענו כי "זה שחקן לאליפות" וכי הוא "הזר הכי אכזר בליגה".

הופעתו המרשימה של קנגווה מול מכבי תל אביב ממשיכה את הקו החיובי שהוא מציג העונה, כאשר הוא מהווה חלק משמעותי בהצלחתה של הפועל באר שבע, שמציגה העונה כדורגל מלהיב במיוחד. יכולתו הגבוהה של הקשר מעלה תקוות בקרב אוהדי הקבוצה להישגים משמעותיים בהמשך העונה.

מודעה
תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
0 תגובות
כתוב תגובה
התגובה שלך תתפרסם לאחר אישור עורך האתר.
Back to top button