מבזקים

טורניר כדורסל לזכר איתן קופלוביץ ז"ל, לוחם שנפל בעזה

בנק ישראל מנציח את זכר איתן קופלוביץ ז"ל בטורניר כדורסל מיוחד

מודעה

בנק ישראל קיים היום (שלישי) יום הנצחה מיוחד לזכרו של איתן קופלוביץ ז"ל, קצין לוחם בחטיבה 8 שנפל בקרב בצפון רצועת עזה. קופלוביץ, שעבד כראש משמרת ביחידת הביטחון של הבנק ושיחק בנבחרת הכדורסל שלו, נפל בהגנה על המולדת ב-15 ביוני 2024 (ט' בסיון תשפ"ד), והוא בן 28 בנופלו.

אירועי ההנצחה נפתחו בטקס רשמי ברחבת הכניסה לבנק ישראל, שם נחשף שמו של קופלוביץ על לוח הזיכרון במעמד נגיד בנק ישראל. בהמשך היום התקיים טורניר כדורסל מיוחד לזכרו במרכז הספורט קוסל בירושלים, שאיחד את כל תחנות חייו של הנופל.

בטורניר השתתפו ארבע קבוצות המייצגות את התחנות המרכזיות בחייו של קופלוביץ: נבחרת הכדורסל של בנק ישראל, חברים מהיישוב הושעיה בו גדל, חבריו ליחידה הצבאית, וקבוצה משולבת של חברים מיחידת הביטחון ועובדי הבנק.

את קופלוביץ הותיר אחריו משפחה צעירה – רעייתו יעל ובנו בועז. בני משפחתו, שנכחו בטקס, הביעו התרגשות עמוקה מההוקרה והזיכרון. האירוע כולו היה רווי ברגש וכבוד, והדגיש את החשיבות העליונה של הנצחת זכר הנופלים והכרת תודה על תרומתם למדינה.

הבחירה לקיים טורניר כדורסל לזכרו משקפת את הדרך הייחודית בה בחר הבנק להנציח את זכרו של קופלוביץ, תוך שילוב בין זיכרון והליכה בדרך שאפיינה את חייו ואהבתו למשחק.

מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button