מבזקים

אבדיה: "אשחק עם נבחרת ישראל באליפות אירופה הקרובה"

אבדיה מתחייב: "אשחק באליפות אירופה עם נבחרת ישראל"

כוכב פורטלנד טרייל בלייזרס, דני אבדיה, הצהיר בראיון מיוחד לתקשורת האמריקאית כי יתייצב בקיץ הקרוב למשחקי נבחרת ישראל באליפות אירופה. בניגוד לשחקני NBA רבים הנמנעים מהשתתפות בטורנירים בינלאומיים, אבדיה, שקולע העונה 13.3 נקודות בממוצע למשחק, מדגיש את מחויבותו לנבחרת הלאומית.

"אנחנו נראים טוב מאוד, יש לנו הרבה שחקנים מוכשרים. אנחנו צעירים, יש לנו מאמן נהדר שמוביל אותנו ואני נרגש לקראת הקיץ", אמר אבדיה בהתייחסו לסגל הנבחרת. ישראל כבר הבטיחה את השתתפותה באליפות אירופה לאחר שסיימה במקום השלישי לפחות בבית המוקדמות, עם שני ניצחונות על אוקראינה וניצחון על פורטוגל.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

בהתייחסו למצב המדינה, הביע אבדיה גאווה מיוחדת בייצוג הדגל: "אני מרגיש שלייצג את דגל ישראל, עם כל מה שהמדינה עוברת, זו הדרך הטובה ביותר לשים אותנו על המפה. זו ההרגשה הכי טובה שאפשר לדמיין".

הפורוורד הישראלי, המשחק עונה ראשונה בפורטלנד, מציג שיפור משמעותי ביכולתו: "אני מרגיש שאני יותר אגרסיבי ועקבי בקליעה, בחדירה ובסיומת ליד הסל. ככל שאני צובר ניסיון אני יודע איזה מהלך הוא הנכון בכל פעם".

נבחרת ישראל, שנמצאת בשלב המוקדמות, צפויה להתמודד בהמשך מול פורטוגל וסלובניה, כאשר המשחק מול סלובניה מהווה הזדמנות לתיקון לאחר ההפסד במפגש הקודם בין הנבחרות.

Back to top button