מבזקים

תורג'מן מבריק – לידס חייבת לשמר

דיווח | לידס יונייטד במגעים לרכישת דור תורג'מן ממכבי תל אביב

קבוצת לידס יונייטד האנגלית מגלה עניין ברכישת החלוץ הישראלי דור תורג'מן ממכבי תל אביב, כך נודע היום (חמישי). תורג'מן, בן ה-21, שהפך לאחד הכוכבים הבולטים בליגת העל הישראלית, נמצא על הכוונת של המועדון המתמודד כעת בצ'מפיונשיפ.

על פי ההערכות, לידס תידרש לשלם סכום של כ-4.1 מיליון ליש"ט (כ-19 מיליון שקלים) עבור שירותיו של החלוץ המבטיח. עם זאת, מכבי תל אביב מעדיפה להשאיר את תורג'מן בשורותיה לפחות עד לסיום העונה הנוכחית.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

קרלטון פאלמר, שחקן נבחרת אנגליה לשעבר ובעברו כוכב בלידס, העניק גיבוי למהלך האפשרי. "תורג'מן יכול להתאים מצוין ללידס", אמר פאלמר, שערך 18 הופעות בנבחרת האנגלית. "מדובר בשחקן צעיר ומוכשר, וכדאי להמר עליו, במיוחד לאור הקשיים של ג'ואל פיירו ומתיאו ג'וזף בעמדת החלוץ".

המעבר האפשרי של תורג'מן ללידס יהווה צעד משמעותי בקריירה של החלוץ הצעיר, שהתבלט העונה במדי מכבי תל אביב והפך לאחד השחקנים המבוקשים בכדורגל הישראלי.

Back to top button