חדשות חוץמבזקים

טיסה בתנאי מזג אוויר קשים: 7 נוסעים נפצעו ופונו לבתי החולים

טיסה מספר 85 של חברת התעופה יונייטד איירליינס שהמריאה מנתב"ג לניו יורק ביום שישי, נקלעה למערבולות אוויר חזקות ולסופה שגרמו לטלטלה חזקה של המטוס. כתוצאה מכך, נאלץ מפקד הטיסה לשנות את מסלול הנחיתה, וטיסת הבואינג 787 שהייתה אמורה לנחות בשדה התעופה בניוארק, נחתה בשדה תעופה מרוחק כשעה ו-15 דקות נסיעה מאזור מנהטן.

לפי הדיווחים בכלי תקשורת בארצות הברית, שבעה מבין 319 הנוסעים שהיו על הטיסה פונו לבתי חולים מקומיים בשל פציעות קלות שנגרמו להם כתוצאה מטלטול המטוס. הנוסעים התלוננו על בחילות, כאבים בבטן ובחזה בשל המערבולת שחוותה הטיסה.

אחד הנוסעים, רועי גונן, סיפר ל-ABC: "הלב שלי קפץ כמה פעמים, אפילו שלחתי הודעה לאשתי לכל מקרה". הוא תיאר שראה אישה מקיאה מאחור ושנוסעים נוספים חשו רע במהלך הטיסה הסוערת. לפי הנוסעים, הטייס התנצל על הקשיים אך אף אחד לא היה בעל "סבלנות והבנה" בשל המצב שנוצר.

טיסה בתנאי מזג אוויר קשים: 7 נוסעים נפצעו ופונו לבתי החולים
צילום: new_windsor_ems/Instagram

תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
0 תגובות
כתוב תגובה
התגובה שלך תתפרסם לאחר אישור עורך האתר.
Back to top button