מבזקיםפוליטי / מדיני

חיפה: צביקה ברבי הודיע על תמיכה ביונה יהב לראשות העיר

ברבי וסיעתו מצטרפים לתמיכה הסוחפת ביהב, וזאת לאחר הודעות תמיכה שפרסמו מוקדם יותר היום (שבת) חבר המועצה ויו"ר סיעת "הירוקים – כחול לבן" אביהו האן, וחברת המועצה ויו"ר סיעת "חיפה בשבילנו – חוזה חדש" שרית גולן. בכך מבסס יהב את סיכוייו לשוב לתפקיד ראש העיר בתום סיבוב הבחירות השני שייערך ב-10.3.

יונה יהב: "צביקה ברבי הוא נבחר ציבור מסור ואכפתי למען תושבי חיפה, ואני רואה בו שותף טבעי לדרכי ולערכיי. ביחד נעניק לחיפה ותושביה את התקווה והתיקון שהיא כה זקוקה לו". צביקה ברבי: "חיפה נמצאת במצב קריטי, אחרי חמש שנים קשות מאד שהעיר עברה. יש לה בעיות ביטחון קשות, ועלולה גם להיקלע למלחמה. אסור לנו לקחת סיכונים נוספים כמו ב 2018!.

"יונה הוא האדם המתאים והראוי כעת להוביל את העיר. הוא מנהיג סמכותי, שמביא איתו נסיון וחזון. כל זה מביא אותו להיות האדם המתאים ביותר לניהול העיר". הוסיף.

יונה יהב - שרית גולן
צילום: גביש מדיה
יונה להב - צביקה ברבי
צילום: גביש מדיה

תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
0 תגובות
כתוב תגובה
התגובה שלך תתפרסם לאחר אישור עורך האתר.
Back to top button