משפטי/פלילי

בן 24 נעצר בחשד לביצוע הונאות בהיקף של מאות אלפי שקלים

תושב חולון בן 24, נעצר אתמול (שני) והועבר לחקירה במפלג הונאה של משטרת מחוז תל אביב, והיום יובא לבית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרו. במסגרת חקירה סמויה ומורכבת של מפלג ההונאה במשטרת מחוז תל אביב, בשיתוף מחלקת הביטחון של הבנק, עלה חשד כי בסניפי בנק באזור ת"א וחולון, מתבצעות במרמה פעולות משיכת כסף מזומן בכספומטים מחשבונות בנק של לקוחות בהיקפים של מאות אלפי שקלים.

מודעה

עם התפתחות החקירה, נחשפה שיטת הפעולה של החשוד, כאשר על פי החשד, לקוחות הבנק היו מקבלים שיחת טלפון מאדם שהזדהה בפניהם כאיש ביטחון של הבנק ועידכן אותם כי קיימת בעיה בחשבון לכאורה. לאחר שנשלח ללקוחות התמימים קוד אימות, החשוד היה מבקש מהם את הקוד ואז מגיע לכספומט ומושך את הכספים.

כאמור, בעקבות פעילות חקירתית עלה כי בימים האחרונים בוצעו מספר משיכות כסף מזומן מחשבונות של לקוחות הבנק באמצעות קוד מכספומטים באזור תל אביב וחולון.

במהלך הפעילות החקירתית הצליחו החוקרים לאתר את החשוד בעת פעולות המשיכה ושוטרי סיור של משטרת יפו ביצעו מעצר של החשוד בסניף בנק באזור תל אביב, כאשר בכליו של החשוד נתפס סכום כסף של 14,000 ש"ח במזומן.

חולון - ת״א - הונאה -בנק
צילום: דוברות המשטרה
מודעה
תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
0 תגובות
כתוב תגובה
התגובה שלך תתפרסם לאחר אישור עורך האתר.
Back to top button