חדשות הארץמבזקים
ישראל לסין: "מאוכזבים מחוסר הגינוי החד משמעי לטבח שביצע חמאס"
בהנחיית שר החוץ אלי כהן, שוחח היום סמנכ"ל אסיה והפסיפיק במשרד החוץ, השגריר רפי הרפז, עם השליח הסיני למזרח התיכון ג'אי ג'ון
והביע את האכזבה העמוקה של ישראל מההצהרות וההודעות הסיניות על האירועים האחרונים בדרום ישראל בהן אין גינוי ברור וחד משמעי לטבח הנורא שביצע ארגון הטרור חמאס כנגד אזרחים חפים מפשע וחטיפת עשרות מהם לעזה.
השגריר הרפז אמר גם כי בהודעות הסיניות אין כל מרכיב לזכותה של ישראל להגן על עצמה ועל אזרחיה, זכות בסיסית של כל מדינה ריבונית שהותקפה בצורת חסרת תקדים ובאכזריות שאין לה מקום בחברה האנושית.
המסרים שפורסמו על ידי גורמים רשמיים סיניים, כגון "עצב נוכח המספר הרב של אזרחים הנפגעים כתוצאה מהקונפליקט", גינוי "פעולות הפוגעות באזרחים" וקריאה ל"הפסקת אש מיידית" אינן מייצגות ולא הולמות את האירועים הטרגיים והזוועות של הימים האחרונים.

תגובות
נשמח לשיח ענייני ומכבד. תגובות פוגעניות יוסרו.
האם הכתבה עניינה אותך?
סה״כ הצבעות: 0
תגובות הגולשים
כתוב תגובה
התגובה שלך תתפרסם לאחר אישור עורך האתר.








