פוליטי / מדיני

פפואה גינאה החדשה צפויה להקים שגרירות בירושלים

שר החוץ אלי כהן שוחח ביום ד' שעבר (22/2) עם עמיתו, שר החוץ של פפואה גינאה החדשה, ג'סטין טקאצ'נקו (TKATCHENKO). השניים סיכמו על קידום מהלך של פתיחת שגרירות בירושלים למדינת האיים באוקיינוס השקט, כשהמהלך צפוי לצאת לדרך כבר השנה. פפואה גינאה החדשה מעולם לא פתחה שגרירות בישראל וזו צפויה להיות הנציגות הראשונה שלה בארץ.

מודעה

השרים שוחחו על העמקת והרחבת האפשרויות הכלכליות בין שתי המדינות, בעיקר בתחומי החקלאות המתקדמת. שר החוץ של פפואה גינאה החדשה הבטיח כי מדינתו תמשיך לתמוך בישראל בזירות הבינלאומיות.

שר החוץ אלי כהן: "אני מודה לפפואה גינאה החדשה על הקשר האמיץ, התמיכה הגורפת במוסדות הבינלאומיים ועל החלטה להקים שגרירות בירושלים. זוהי עדות נוספת לקשר החם והחשוב בין המדינות. אנחנו במשרד החוץ נמשיך לפעול להעברת נציגויות נוספות לעיר ירושלים בירת הנצח של עם ישראל".

פפואה גינאה החדשה - דגל
Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay
מודעה
האם הכתבה עניינה אתכם?
לחצו על אחת האפשרויות או הצטרפו ישירות לדיון בתגובות.

תגובות הגולשים 0

הצטרפו לדיון והשאירו את דעתכם על הכתבה

האימייל לא יוצג באתר, וישמש רק לעדכון על תגובות המשך.
תגובות עשויות לעבור אישור מערכת לפני פרסום.
טוען תגובות...
Back to top button