יש מה לעשות עם זעתר, וזו לא פיתה: משקה מרענן במסעדת סומאק הגלילית!

בימים אלו הזעתר נמצא בשיא פריחתו שהחלה בסוף חודש מאי וצפויה להמשך עד לחודש ספטמבר, שף מסעדת סומאק שבמתחם מלון וילה גליליי- גדי אולשנסקי החליט לקחת את שיח התבלין האהוב ולהגיש לסועדים ספישל מיוחד, הפעם לא על פיתה: 'מחייה זעתר'. מדובר במשקה אלכוהול משובח ומרענן מאוד על בסיס 97 אחוז כוהל כאשר השף אולשנסקי משרה בהם במשך 45 ימים ולילות, את עלי הזעתר שהוא מגדל לשימוש קולינארי. התוצאה הינה משקה אלכוהולי בייתי משובח עם ניחוחות עונתיים של זעתר גלילי. התוצר נמכר במסעדה כמשקה אך משמש גם כבסיס למגוון קוקטלים מיוחדים.

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה





לחצו כאן להוספת תגובה לכתבה

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה








0 0 votes
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.

המייל האדום - שליחת הודעה מידית


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפהמייל האדום

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת הנגן בחלון נפרד