אוכל

יש מה לעשות עם זעתר, וזו לא פיתה: משקה מרענן במסעדת סומאק הגלילית!

בימים אלו הזעתר נמצא בשיא פריחתו שהחלה בסוף חודש מאי וצפויה להמשך עד לחודש ספטמבר, שף מסעדת סומאק שבמתחם מלון וילה גליליי- גדי אולשנסקי החליט לקחת את שיח התבלין האהוב ולהגיש לסועדים ספישל מיוחד, הפעם לא על פיתה: ‘מחייה זעתר’. מדובר במשקה אלכוהול משובח ומרענן מאוד על בסיס 97 אחוז כוהל כאשר השף אולשנסקי משרה בהם במשך 45 ימים ולילות, את עלי הזעתר שהוא מגדל לשימוש קולינארי. התוצאה הינה משקה אלכוהולי בייתי משובח עם ניחוחות עונתיים של זעתר גלילי. התוצר נמכר במסעדה כמשקה אך משמש גם כבסיס למגוון קוקטלים מיוחדים.

חדשות מבזק לייב - MivzakLive - גוגל חדשות - Google News
יש מה לעשות עם זעתר, וזו לא פיתה: משקה מרענן במסעדת סומאק הגלילית!
צילום: יח”צ
יש מה לעשות עם זעתר, וזו לא פיתה: משקה מרענן במסעדת סומאק הגלילית!
צילום: יח”צ
יש מה לעשות עם זעתר, וזו לא פיתה: משקה מרענן במסעדת סומאק הגלילית!
צילום: יח”צ

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

Back to top button
דילוג לתוכן

זיהינו שאתם משתמשים בחוסם פרסומות

אתר חדשות מבזק לייב פועל מסביב לשעון בכדי לספק לך את המידע באופן הכי מקצועי ומהיר. השירות שלנו ניתן לגולשים בחינם לחלוטין ואיננו גובים שום תשלום! המעט שאתם יכולים כדי להביע את הערכתכם ולסייע לנו בכדי שנמשיך לספק לכם את החדשות בצורה מיטבית הוא לאפשר את הצגת הפרסומות. עם זאת אנו מכבדים כל אדם ונבין אם תבחר שלא להמשיך לצרוך מאיתנו את החדשות. תודה על ההבנה!