האדמה נפערה ובלעה אוטובוס – לפחות 6 בני אדם נהרגו – צפו בתיעוד

לפחות שישה בני אדם נהרגו אתמול (שני) בעיר שינינג, בירת מחוז צ’ינגהאי שבצפון מערב סין, לאחר שאוטובוס בו נסעו נפל אל תוך בולען. הרשויות במדינה מסרו כי בנוסף להרוגים נפצעו עוד 16 בני אדם וארבעה נעדרים.

בתיעוד שפורסם נראה האוטובוס עוצר בתחנת אוטובוס, סמוך לבית החולים בעיר על מנת להעלות ולהוריד נוסעים, כשמאחוריו עומד אוטובוס נוסף. שניות לאחר עצירתו נראה לפתע שחלקו הקדמי של האוטובוס שוקע אל מתחת לכביש לתוך הבולען העצום שנפער כשחלקו האחורי נותר על הכביש. ואם לא די בכך אז לא רק שצנח, אלא גם החלה פתאום לבעור אש בתוך הבור, ככל הנראה בשל פגיעה בתשתית חשמל תת קרקעית שגרמה לקצר חשמלי.

הרשויות במדינה דיווחו כי מאות עובדי חירום ו-30 כלים כבדים ובהם מנוף פעלו על מנת לחלץ את האוטובוס בבטחה ומבלי לגרום לנפגעים נוספים. המנוף הרים את האוטובוס וכוחות החילוץ נכנסו אל תוך הבולען במטרה לחפש אחר ניצולים.

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה





לחצו כאן להוספת תגובה לכתבה

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה








0 0 votes
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
אורח
אורח
1 year ago

לא יאומן כי יקרה, בולען מעלים אוטובוס ואנשים נהרגים…



1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

להוספת חלון המבזקים לאתרך הדבק קוד זה

למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת חלון המבזקים בחלון נפרד

להוספת חלון המבזקים לאתרך הדבק קוד זה

למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת חלון המבזקים בחלון נפרד

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.

המייל האדום - שליחת הודעה מידית


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת הנגן בחלון נפרד