אוכלבישוליםמבזקים

לקראת שבת: מתכון קציצות דגים בסגנון ים תיכוני עשיר בטעמים

רשת קפה ביגה, חולקת מתכון בסגנון ים תיכוני עשיר בטעמים. להכנה קלה בבית לקציצות דגים.

חדשות מבזק לייב - MivzakLive - גוגל חדשות - Google News

קציצות דגים לכ- 7 מנות.

מרכיבים:

• 1000 ג’ דג לבן קצוץ

• 70 ג’ כוסברה קצוצה

• 70 ג’ פטרוזיליה קצוצה

• 250 ג’ בצל לבן קצוץ

• 50 ג’ פירורי לחם

• 2 ביצים

• 5 ג’ פלפל שחור

• 10 ג’ מלח דק .

יש לערבב היטב את כל המרכיבים. לשים במקרר כדי שהמסה תתייצב ולכדרר כל קציצה ל-40 גרם.
לאחר מכן יש לצרוב את הקציצות משני הצדדים במחבת עם שמן קנולה. להעביר אותן לסיר עם רוטב הפלפלים.

רוטב פלפלים לקציצות הדג

מרכיבים:

• 200 מ”ל שמן קנולה

• 10 גרם כמון

• 20 גרם פפריקה מרוקאית

• 10 ג’ סוכר

• 20 ג’ מלח דק

• 50 ג’ אבקת מרק

• 2 יח’ פלפל מתוק יבש

• 20 ג’ פלפל ירוק חריף פרוס

• 150 ג’ שיני שום פרוס גס

• 100 ג’ רסק עגבניות

• 2.200 ליטר מים

• 75 גרם כוסברה טרייה קצוצה

• 1.700 קילו פלפל אדום פרוס

אופן הכנה:

יש לחמם סיר עם 100 מ”ל שמן קנולה, להוסיף את הפלפלים ולבשל כ-10 דקות, להוסיף את הפלפל החריף, לאחר מכן להוסיף את השום ולבשל 6 דקות נוספות. להוסיף את הרסק, לערבב ולבשל כ-2דקות.

במקביל לערבב 100 מ”ל שמן נוספים עם הכמון, פפריקה, מלח, אבקת מרק וסוכר.
להוסיף את התבלינים כולל הפלפלים היבשים לסיר עם המים, בנוסף להוסיף מחצית מכמות הכוסברה לכסות ולבשל חצי שעה. בסוף הבישול להוסיף את יתר הכוסברה ואם יש צורך לתקן טעמים.

לקראת שבת: מתכון קציצות דגים בסגנון ים תיכוני עשיר בטעמים
קציצות דגים צילום: גליה אבירם

בתיאבון….

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

Back to top button
דילוג לתוכן

זיהינו שאתם משתמשים בחוסם פרסומות

אתר חדשות מבזק לייב פועל מסביב לשעון בכדי לספק לך את המידע באופן הכי מקצועי ומהיר. השירות שלנו ניתן לגולשים בחינם לחלוטין ואיננו גובים שום תשלום! המעט שאתם יכולים כדי להביע את הערכתכם ולסייע לנו בכדי שנמשיך לספק לכם את החדשות בצורה מיטבית הוא לאפשר את הצגת הפרסומות. עם זאת אנו מכבדים כל אדם ונבין אם תבחר שלא להמשיך לצרוך מאיתנו את החדשות. תודה על ההבנה!