בית אוכל מתכון מפנק לעוגת הפתעות חגיגית – עשירה בשוקולד וקלה להכנה

מתכון מפנק לעוגת הפתעות חגיגית – עשירה בשוקולד וקלה להכנה

מעבר לתגובות

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק לעוגת שוקולד חגיגית וצבעונית. המתכון עשיר בשוקולד וקל להכנה.

מצרכים לעוגה לתבנית בקוטר 24 ס"מ:

• 200 גר' שוקולד מריר של כרמית שבור לחתיכות

• 1/2 כוס סוכר לבן

• 1/4 כוס סוכר חום דחוס

• 200 גר' חמאה חתוכה לקוביות

• 5 ביצים

• 5 כפות קמח תופח

לציפוי:

• 100 גרם שוקולד מריר של כרמית שבור לחתיכות

• 1/3 כוס שמנת מתוקה

• 2 חבילות וופלים אגו בטעם שאוהבים

• מרשמלו כרמית בטעם / בצורה שאוהבים

• בייגלה מצופה שוקולד אגו בטעם שאוהבים

• סוכריות על מקל של כרמית בטעם שאוהבים

• חופן מטבעות שוקולד של כרמית

אופן ההכנה:

• מחממים תנור מראש ל-180.

• ממיסים שוקולד, שני סוגי סוכר וחמאה.

• מוסיפים את הביצים אחת, אחת ומערבבים, שימו לב שהשוקולד לא יהיה חם מידי.

• מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה ללא גושים.

• מעבירים לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עטוף פירורים לחים.

• מצננים את העוגה לחלוטין, משחררים בזהירות מהתבנית והופכים על צלחת הגשה כך שהצד התחתון של העוגה יהיה עכשיו העליון.

• מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שברי שוקולד מריר, ממתינים דקותיים ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק של גנאש שוקולד. . מורחים את הגנאש שוקולד על כל העוגה, כולל הדפנות. מדביקים ציפוי של וופלים מבסיס לעוגה כמו גדר. ממלאים את החלק העליון בשלל ממתקים צבעוניים ומשמחים.

יש לשמור את העוגה בטמפרטורת החדר, אך לשים לב שזאת לא תעלה על 30 מעלות. (לא לשמור במקרר, הממתקים יאבדו את הברק ויספגו לחות)

יום שמח ומתוק!

צילום: סטודיו כרמית

מודעות פרסומת





אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן