מתכונים חדשות MivzakLive – ניוקי ברוטב ערמונים

איך להרשים את האורחים במנת ניוקי מנצחת? רשת בתי הקפה ביגה מציעה מתכון – ניוקי ערמונים נימוח בפה.

מעבר לכל המבזקים

מרכיבים

• 1 ק”ג תפו”א אדום אפוי בתנור על מלח גס

• 160 גר’ ריקוטה

• 50 גר’ חמאה צהובה בטמפ’ החדר

• 35 ג’ פרמז’ן מגורד

• 15 גר’ מלח דק

• 2 חלמונים

• 1 ביצה

• 250 גר’ קמח לבן

אופן הכנת הבצק:

• לאפות את תפו”א על מלח גס בתנור בחום של 180 מעלות, עד לריכוך כ- 45 דק’.

• לאחר האפייה יש לקלוף כשהתפוח אדמה עדיין חם ולמעוך עם מועך תפו”א למחית.

• להוסיף למחית את החלמונים והביצה, המלח והגבינות ולערבב קלות.

• להוסיף את החמאה והקמח ולערבב היטב עם לקקן.

הכנת הניוקי:

• לחלק את הבצק שנוצר ל- 4 נקניקים דקים ולחלק כל נקניק לקוביות של 2ס”מ /2ס”מ.

• לחלוט את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים.

להכנת הרוטב:

• יש להמיס במחבת 60 גר’ חמאה עד הזהבה.

• להוסיף 50 גרם אפונת גינה.

• חופן מיקס פטריות ( שימז’י,חורש,יער ופורטובלו) חתוך גס.

• 5 ערמונים קצוצים.

• 1 שן שום פרוסה.

• 1 כפית מחית כמהין/שמן כמהין ( להשיג במעדניות מובחרות).

• 100 מ”ל ציר ירקות.

אופן הכנה:

• להביא לרתיחה עד לקבלת רוטב סמיך ולהוסיף את הניוקי

• לפזר מעט פרמז’ן מעל ולהגיש.

בתאבון. ♥

לכל המתכונים באתר – לחצו כאן

צילום: סטודיו דני לילה

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה



לחצו כאן להוספת תגובה

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה










0 0 vote
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת הנגן בחלון נפרד

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive