אוכלמבזקים

יותר מעניין, יותר טעים, עם טאץ’ של בריאות וצבע – חומוס סגול

את מנת החומוס הישראלית כולנו אוהבים, אז בואו נעשה את זה קצת יותר מעניין, יותר טעים, עם טאץ’ של בריאות וצבע שהם חגיגה לעיניים ולחיך.

חברת כרמית חוגגת את חג העצמאות ה-71 למדינת ישראל וחולקת מתכון למנה הכי ישראלית, להכנה קלה בבית לארוחת ה"על האש המשפחתי" – חומוס סגול.

מרכיבים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

3 סלקים בינוניים מקולפים, מבושלים וחתוכים (ניתן להשתמש בסלקים בוואקום כי זה יותר מהיר)
1 פחית שימורי חומוס
3 כפות טחינה גולמית איכותית
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. ולהגיש.

חג עצמאות שמח!

מתכון וצילום: תמר גולן
Back to top button