אוכלמבזקיםמתוקים - עוגות - עוגיות

מתכון עשיר ומפנק – בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה

חברת כרמית חולקת מתכון בטעם עשיר של שוקולד- בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה.

אביזרים :

תבנית בגודל של 22 23 X, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית, קעריות לערבוב

מצרכים:

180גרם חמאה

3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)

חצי כוס סוכר

קורט מלח

3 ביצים

2/3 כוס של קמח לבן

4 כפות מלאות קקאו משובח

כפית תמצית וניל

צילום: אסף אמברם

מצרכים לחלק של הגבינה:

250 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 כפות קורנפלור

3 כפות סוכר

2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר)

4 כפות חלב

צילום: אסף אמברם

אופן ההכנה:

ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה, מערבבים היטב בעזרת מטרפה, מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .

קראו גם:  "לך לכותל, זו אדמה של ערבים": בן 17 מואשם בתקיפת מתפלל מוסלמי בבית קברות

ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.

בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר, מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.

משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים. אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.

הוסיפו תגובה לכתבה

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Back to top button
דילוג לתוכן