בית אוכל קבלו מתכון עשיר בטעמים להכנה קלה בבית – קציצות דגים

קבלו מתכון עשיר בטעמים להכנה קלה בבית – קציצות דגים

מעבר לתגובות

רשת קפה ביגה, חולקת מתכון עשיר בטעמים. להכנה קלה בבית – קציצות דגים.

קציצות דגים לכ- 7 מנות.

מרכיבים:

• 1000 ג' דג לבן קצוץ
• 70 ג' כוסברה קצוצה
• 70 ג' פטרוזיליה קצוצה
• 250 ג' בצל לבן קצוץ
• 50 ג' פירורי לחם
• 2 ביצים
• 5 ג' פלפל שחור
• 10 ג' מלח דק .

יש לערבב היטב את כל המרכיבים. לשים במקרר כדי שהמסה תתייצב ולכדרר כל קציצה ל-40 גרם.
לאחר מכן יש לצרוב את הקציצות משני הצדדים במחבת עם שמן קנולה. להעביר אותן לסיר עם רוטב הפלפלים.

רוטב פלפלים לקציצות הדג

מרכיבים:

• 200 מ"ל שמן קנולה
• 10 גרם כמון
• 20 גרם פפריקה מרוקאית
• 10 ג' סוכר
• 20 ג' מלח דק
• 50 ג' אבקת מרק
• 2 יח' פלפל מתוק יבש
• 20 ג' פלפל ירוק חריף פרוס
• 150 ג' שיני שום פרוס גס
• 100 ג' רסק עגבניות
• 2.200 ליטר מים
• 75 גרם כוסברה טרייה קצוצה
• 1.700 קילו פלפל אדום פרוס

קציצות דגים. צילום: דן פרץ

אופן הכנה:

יש לחמם סיר עם 100 מ"ל שמן קנולה, להוסיף את הפלפלים ולבשל כ-10 דקות, להוסיף את הפלפל החריף, לאחר מכן להוסיף את השום ולבשל 6 דקות נוספות. להוסיף את הרסק, לערבב ולבשל כ-2דקות.

במקביל לערבב 100 מ"ל שמן נוספים עם הכמון, פפריקה, מלח, אבקת מרק וסוכר.
להוסיף את התבלינים כולל הפלפלים היבשים לסיר עם המים, בנוסף להוסיף מחצית מכמות הכוסברה לכסות ולבשל חצי שעה. בסוף הבישול להוסיף את יתר הכוסברה ואם יש צורך לתקן טעמים.

בתיאבון….






אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן