בית אוכל מתכון לכבוד ט"ו בשבט ללא גלוטן לקינוח חגיגי – לטרין תמרים ואגוזים

מתכון לכבוד ט"ו בשבט ללא גלוטן לקינוח חגיגי – לטרין תמרים ואגוזים

רשת קפה ביגה חולקת מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.



לטרין תמרים ואגוזים – כמות: 60 עוגיות

מרכיבים:

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 ג שומשום קלוי

קפה ביגה לטרין תמרים ואגוזים. צילום: שטרסטוק

אופן ההכנה:

• לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

• לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

• יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

• יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

• בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

• לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקירור. ולהגיש ..

ט"ו בשבט שמח ובתאבון!

דעתכם חשובה לנו – כתבו תגובה





להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive