אוכלמבזקיםמתוקים - עוגות - עוגיות

מתכון לכבוד ט"ו בשבט ללא גלוטן לקינוח חגיגי – לטרין תמרים ואגוזים

רשת קפה ביגה חולקת מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.

לטרין תמרים ואגוזים – כמות: 60 עוגיות

מרכיבים:

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 ג שומשום קלוי

קפה ביגה לטרין תמרים ואגוזים. צילום: שטרסטוק

אופן ההכנה:

• לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

• לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

• יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

• יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

• בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

• לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקירור. ולהגיש ..

ט"ו בשבט שמח ובתאבון!

Back to top button
רוצה לקבל התראות על עדכונים חדשים? הירשמו לעדכונים באתר ותהיו תמיד מעודכנים בכל מה שקורה. לא כרגע כן אשמח