בית אוכל מתכון חורף מפנק וקל להכנה: מאפה עלי מנגולד וארטישוק

מתכון חורף מפנק וקל להכנה: מאפה עלי מנגולד וארטישוק

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרירים – מאפה עלי מנגולד וארטישוק



צילום: גלי איתן

מצרכים:

כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה
1 כוס מיונז
צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים
¼ כוס מים
1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים
1 בצל קטן קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חבילת פריכיות

אופן הכנה:

יש לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למקרם רקמי.
מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר המצרכים לערבב היטב. ולהעביר הכל לכלי חסין חום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות.
הצעת הגשה- לשים מעט מהמאפה על פריכיות simply goog ולהתענג.
בתיאבון!

קרדיט: מתכון- עדי דב

צילום: גלי איתן

דעתכם חשובה לנו – כתבו תגובות









error: !תוכן זה מוגן בזכויות יוצרים

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive