אוכלמאפים - פיצות - לחמיםמבזקים

מתכון חורף מפנק וקל להכנה: מאפה עלי מנגולד וארטישוק

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרירים – מאפה עלי מנגולד וארטישוק

צילום: גלי איתן

מצרכים:

כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה
1 כוס מיונז
צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים
¼ כוס מים
1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים
1 בצל קטן קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חבילת פריכיות

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

אופן הכנה:

יש לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למקרם רקמי.
מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר המצרכים לערבב היטב. ולהעביר הכל לכלי חסין חום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות.
הצעת הגשה- לשים מעט מהמאפה על פריכיות simply goog ולהתענג.
בתיאבון!

קרדיט: מתכון- עדי דב

צילום: גלי איתן
Back to top button
רוצה לקבל התראות על עדכונים חדשים? הירשמו לעדכונים באתר ותהיו תמיד מעודכנים בכל מה שקורה. לא כרגע כן אשמח