אוכלמאפים - פיצות - לחמיםמבזקים

מתכון חורף מפנק וקל להכנה: מאפה עלי מנגולד וארטישוק

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרירים – מאפה עלי מנגולד וארטישוק

צילום: גלי איתן

מצרכים:

כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה
1 כוס מיונז
צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים
¼ כוס מים
1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים
1 בצל קטן קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חבילת פריכיות

אופן הכנה:

יש לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למקרם רקמי.
מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר המצרכים לערבב היטב. ולהעביר הכל לכלי חסין חום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות.
הצעת הגשה- לשים מעט מהמאפה על פריכיות simply goog ולהתענג.
בתיאבון!

קראו גם:  רוכב אופנוע בן 35 נפצע בינוני מפגיעת רכב פרטי בתל אביב

קרדיט: מתכון- עדי דב

צילום: גלי איתן

הוסיפו תגובה לכתבה

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Back to top button
דילוג לתוכן