מתכון חורף מפנק וקל להכנה: מאפה עלי מנגולד וארטישוק

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרירים – מאפה עלי מנגולד וארטישוק

צילום: גלי איתן

מצרכים:

כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה
1 כוס מיונז
צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים
¼ כוס מים
1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים
1 בצל קטן קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חבילת פריכיות

אופן הכנה:

יש לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למקרם רקמי.
מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר המצרכים לערבב היטב. ולהעביר הכל לכלי חסין חום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות.
הצעת הגשה- לשים מעט מהמאפה על פריכיות simply goog ולהתענג.
בתיאבון!

קרדיט: מתכון- עדי דב

צילום: גלי איתן

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה





לחצו כאן להוספת תגובה לכתבה

מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה








0 0 votes
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

להוספת חלון המבזקים לאתרך הדבק קוד זה

למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת חלון המבזקים בחלון נפרד

להוספת חלון המבזקים לאתרך הדבק קוד זה

למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת חלון המבזקים בחלון נפרד

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.

המייל האדום - שליחת הודעה מידית


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

פתיחת הנגן בחלון נפרד