בית אוכל מתכון חורפי קל הכנה – קיש ים תיכוני מבצק טרליני מיני כעכים

מתכון חורפי קל הכנה – קיש ים תיכוני מבצק טרליני מיני כעכים

חברת כרמית חולקת מתכון חורפי קל הכנה – קיש ים תיכוני מבצק טרליני מיני כעכים.





צילום: גלי איתן

מצרכים:

לתחתית:
חבילת טרליני מיני כעכים איטלקיים (בטעם שאוהבים)
75 גר׳ חמאה מומסת.
למלית:
פלפלים אדומים קלויים (ניתן גם לקנות מוכנים)
50 גר׳ גבינת פטה
זיתי קלמטה ללא חרצנים
שמנת מתוקה לבישול 200 מ״ל
2 ביצים
טימין
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

טוחנים את הטרליני במעבד מזון עם החמאה המומסת. מעבירים לתבנית, משטחים ומהדקים לדפנות.
מסננים את הפלפלים הקלויים מהנוזלים ומסדרים אותם על הקלתית. מפזרים גם את הזיתים ומפוררים גבינת פטה בין הפלפלים.
יש לערבב בקערה עם מטרפה ידנית את השמנת, ביצים, טימין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור.
מחממים תנור ל – 170 מעלות ורק כאשר התנור הגיע לטמפרטורה הרצויה שופכים את הבלילה על הקלתית ומכניסים לתנור. אופים כ 10 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות ואח״כ מנמיכים לחום של 150 מעלות.
אופים עד להשחמה, כ- 35 דקות.

בתיאבון!

צילום: גלי איתן





error: !תוכן זה מוגן בזכויות יוצרים

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive