עונת השוקולד: מתכון קינוח חגיגי – ריבועי בראוניז פרלינה


עונת השוקולד: מתכון קינוח חגיגי – ריבועי בראוניז פרלינה

רשת קפה גרג חוגגת את עונת השוקולד וחולקת מתכון קינוח חגיגי – ריבועי בראוניז פרלינה.

ריבועי בראוניז פרלינה :

מתכון למסגרת 30×40 ס"מ

חומרים לבצק פריך לריבועי בראוניז פרלינה :
400 גרם חמאה רכה
200 גרם אבקת סוכר
2 גרם מלח ) קורט )
200 גרם שקד מולבן טחון
560 גרם קמח
16 גרם אבקת אפייה ( כף שטוחה )
180 גרם חלמונים ( 9 חלמונים )

אופן הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה נקרים חמאה, מלח ואבקת סוכר. ניתן למסה לתפוס מעט נפח. נוסיף את השקד הטחון. נוסיף את הקמח מנופה עם אבקת האפייה והחלמונים לסירוגין ונערבל רק עד שהמסה אחידה.
נקרר את הבצק ונרדד לעובי רבע ס"מ לערך בגודל של מגש האפייה. נניח מסגרת לאפייה על הבצק
ונסיר את עודפי הבצק.

בראוניז נימוח :

200 גרם שוקולד מריר 60%
100 גרם פרלינה (מחית נוגט) (ניתן להשיג בחנויות מקצועיות )
260 גרם חמאה
460 גרם סוכר
250 גרם ביצים ( 5 יחידות L)
185 גרם קמח
4 גרם אבקת אפייה (כפית )
4 גרם מלח (חצי כפית )

אופן הכנה:

נחמם תנור ל-160 מעלות.
בסיר כפול או במיקרו נמיס את השוקולד ,הפרלינה והחמאה. במקביל נטרוף את הביצים והסוכר מבלי להקציף. נוסיף פנימה את תערובת השוקולד החמה ולבסוף את הקמח מנופה עם אבקת האפייה והקמח. נשטח על גבי הבצק הפריך ונאפה כ-18-20 דקות עד להתייצבות הבראוניז מבלי לייבש אותו.

חיתוך ואחסון :

לאחר האפייה נניח לבראוניז להתקרר ובעזרת סכין חדה נפרוס על המידה הרצויה.
נאחסן בכלי אטום . ניתן להקפיא ולהפשיר לפי הצורך.

קרדיט: שטרסטוק

בתאבון ?


מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה





מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה








0 0 votes
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments


כרטיס ביקור דיגיטלי
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
צילום: pixabay

כשהחברים שלכם יספרו לכם על ההטבה שהם קיבלו מאיתנו, אל תהיו מופתעים

הצטרפו עכשיו לרשימת המנויים שלנו

בחינם

אל תפספסו את ההזדמנות

* בלחיצה על "הצטרפות" אני מאשר/ת קבלת הודעות מחדשות מבזק לייב

דילוג לתוכן