בית אוכל לקראת יום הפסטה הבינלאומי: מתכון פנה סלמון בטעמים מעודנים

לקראת יום הפסטה הבינלאומי: מתכון פנה סלמון בטעמים מעודנים

מעבר לתגובות

לקראת חגיגות יום הפסטה הבינלאומי, שיחל ב- 25.10.18 רשת קפה גרג, מציע, מתכון מעודן, קל להכנה – פנה סלמון.

רכיבים:

200 גרם פסטה מסוג פנה

150 קוביות סלמון

15 גרם עירית קצוצה

5 גרם פטרוזיליה קצוצה

1 גרם גרידת לימון

10 גרם חמאה

1 שן שום קצוצה

רוטב אלפרדו:

150 גרם שמנת מתוקה לבישול

חלב לפי הצורך

20 גרם חמאה

1 כף קמח

1 גרם אגוז מוסקט

מלח לפי טעם

רשת קפה גרג פנה סלמון מפנק. צילום: שאטרסטוק

אופן ההכנה:

ממלאים מים בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים קורט מלח ומבשלים כ 2-3 דקות את הפנה [עדיף להכין כאשר הרוטב מוכן ורק מוסיפים את הפנה]

שמים את החמאה במחבת רחבה, ברגע שנמסה מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומסמיכים את הרוטב. מוסיפים את השמנת ומערבבים עם מטרפה מוסיפים את שאר המרכיבים. מוסיפים מלח לפי הטעם.

הכנת המנה:

מחממים מחבת מוסיפים את החמאה ומקפיצים את קוביות הסלמון.
מוסיפים את השן שום, את רוטב האלפרדו ומבשלים כ 3 דקות.
מוסיפים את העירית, הפטרוזיליה וגרידת לימון, מוסיפים לרוטב את הפנה ומגישים

בתיאבון!!

מודעות פרסומת





אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן