הנשנוש החורפי הבלתי מעורער: אוהבים קרמבו? קבלו מתכון ביתי


הנשנוש החורפי הבלתי מעורער: אוהבים קרמבו? קבלו מתכון ביתי

עונת החורף והקרמבו בפתח…חברת כרמית חולקת מתכון ביתי לממתק הרשמי של החורף – קרמבו עשיר ומפנק. (מתכון: שני סגדן)

חדשות מבזק לייב - MivzakLive - גוגל חדשות - Google News

להכנת הקרמבו הביתי יש להתחיל עם:

תחתית בצק פריך שוקולד:

360 גרם קמח

200 גרם חמאה

100 גרם אבקת סוכר

40 גרם אבקת קקאו

1 ביצה

צילום: אמיר מנחם

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, קקאו, סוכר וחמאה ומערבבים עד שנוצרים פירורים כמו קוסקוס. מוסיפים את הביצה ומעבדים ממש מעט רק עד לקבלת בצק אחיד.

מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר של כ- 4 ס"מ.

אופים בתנור 10-12 דקות ,מצננים לטמפרטורת החדר. מסדרים את תחתיות הקרמבו על גבי תבנית.

צילום: אמיר מנחם

הכנת המרנג :

100 גרם חלבון ביצה

200 גרם סוכר + שקית סוכר וניל

בקערה חסינת חום שמים את החלבונים והסוכר יחד ומערבבים היטב על גבי סיר אדים כפול (בן מארי) עד שכל גרגרי הסוכר נמסים לגמרי. מעבירים את החלבונים למיקסר עם וו מטרפה ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. מעבירים לשק זילוף עם פיה עגולה גדולה. מזלפים את המרנג על כל תחתית קרמבו בתנועה סיבובית וכלפי מעלה.

שמים את התבנית במקפיא עד להתקשות המרנג.

הכנת שוקולד:

250 גרם שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו

100 גרם חמאת קקאו (ניתן לרכוש בחנויות לאפיה או בבית טבע) ,או לחלופין להוסיף לשוקולד 3 כפות שמן קנולה

בקערית עמוקה ממיסים יחד – בבן מארי או במיקרו, את השוקולד וחמאת הקקאו (או השמן) עד למרקם אחיד.

יש לטבול את הקרמבואים שקפאו בקערית השוקולד המומס עד לציפוי מלא.

ניתן לאחסן במקפיא או במקרר עד יומיים. (אנחנו בטוחים שהם יתחסלו עוד קודם)

חורף חמים ומתוק


מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה





מעוניינים לכתוב אצלנו או לנהל טור משלכם? לחצו כאן ושלחו לנו הודעה








0 0 votes
דרגו את הכתבה
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments


כרטיס ביקור דיגיטלי
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
צילום: pixabay

כשהחברים שלכם יספרו לכם על ההטבה שהם קיבלו מאיתנו, אל תהיו מופתעים

הצטרפו עכשיו לרשימת המנויים שלנו

בחינם

אל תפספסו את ההזדמנות

* בלחיצה על "הצטרפות" אני מאשר/ת קבלת הודעות מחדשות מבזק לייב

דילוג לתוכן