בית מבזקים מתכון: שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד מריר ללא סוכר

מתכון: שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד מריר ללא סוכר

רגע לפני תום עונת הקיץ… חברת כרמית חולקת מתכון קריר ומפנק – שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד מריר ללא תוספת סוכר





צילום: גלי איתן

מצרכים:

1 כוס פרי: אוכמניות, פטל.
1 כוס יוגורט במתיקות מעודנת ללא תוספת סוכר
¼ כוס חלב
3 טבלאות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר (ניתן להחליף עם שוקולד חלב או לבן ללא תוספת סוכר)
1 כף שמן צמחי

אופן ההכנה:

מוזגים את החלב לקערה, מוסיפים את היוגורט. מערבבים יחד עד שמקבלים קרם חלק. מוסיפים חצי כוס מהפירות ומערבבים קלות. מפזרים מעט מהפרי הטרי אל תוך תבניות ארטיק )או כוסות חד פעמיות), ומוזגים את הבלילה עד הסוף. מוסיפים מקל ומקפיאים לפחות לשעתיים. כשהארטיק קפוא, מחלצים מהתבניות ושומרים עדיין במקפיא.

בקערה חסינת חום, או בכלי עמוק (אפשרי גם בכוס ארוכה כדי שניתן יהיה לטבול בה את הארטיק ( ממיסים את השוקולד ומוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם אחיד וחלק.

מוציאים את השלגונים מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס. אופציה נוספת, מזלפים מעל השלגונים פסים של שוקולד. ניתן גם להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב או לבן ללא תוספת סוכר.





error: !תוכן זה מוגן בזכויות יוצרים

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive