מבזקיםמתוקים - עוגות - עוגיות

מתכון: עוגת תפוחים, גזר, דבש וקרמבל

רשת קפה גרג תציע לרגל חג ראש השנה עוגת תפוחים, גזר, דבש וקרמבל מעל. מדובר בעוגה אוורירית, מלאה בארומה ועשירה בטעמים.

עוגת הדבש עשירה בטעמים, ונימוחה בפה. מתאימה גם כקינוח לארוחת חג וגם כמתנת אירוח.

הקונדיטורית הראשית של רשת קפה גרג, שרית גז מעניקה, לקראת החג את המתכון המנצח לעוגת הדבש. המתכון קל להכנה, נוח ומהיר.

• זאת ההזדמנות שלך! נסדר לך קריירה ונלווה אותך להצלחה - לפרטים נוספים לחצו כאן

מתכון לעוגת תפוחים, גזר, דבש וקרמבל:
* 2 תבניות אינגליש קייק

רכיבים:

חצי כוס סוכר לבן

חצי כוס סוכר חום

חצי כוס דבש

1.5 כוס שמן קנולה

1.5 כוס קמח לבן

1 שקית אבקת אפייה

6 ביצים

1 כפית קינמון

קורט הל

2 תפוחי עץ קלופים ומגוררים גס

3 גזרים קלופים ומגוררים גס

50 גר אגוזי מלך גרוסים

50 גר צימוקים

אופן ההכנה:

1. מערבבים קמח, אבקת אפיה, קינמון והל בעזרת כף.

2. מקציפים במיקסר סוכר, ביצים ודבש, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

3. מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים בהדרגה את השמן.

4. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עם אבקת האפייה וההל שערבבנו בהתחלה עד ליצירת תערובת אחידה.

5. מוסיפים את האגוזים, התפוחים, הגזר והצימוקים לתוך התערובת ומקפלים בעדינות.

6. יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים כ40 דק ב180 מעלות

*יש לצנן את העוגה לפני ההגשה.

קפה גרג עוגת דבש וקרמבל – צילום: שטרסטוק

Back to top button