אוכלמבזקים

מתכון לפסח: פנה סלמון בטעמים מעודנים

רשת קפה גרג מנדבת מתכון לחג הפסח: פנה סלמון בטעמים מעודנים

אלעד אמסלם שף רשת קפה גרג, מציע, מתכון מעודן, קל להכנה, חגיגי ועשיר בטעמים. פנה סלמון – מתוך תפריט פסח, שיוגש בסניפים.

צילום: שאטרסטוק

רכיבים:

200 גרם פנה כשר לפסח
150 קוביות סלמון
15 גרם עירית קצוצה
5 גרם פטרוזיליה קצוצה
1 גרם גרידת לימון
10 גרם חמאה
1 שן שום קצוצה

רוטב אלפרדו:
150 גרם שמנת מתוקה לבישול
חלב לפי הצורך
20 גרם חמאה
1 כף קמח תפו”א\עמילן תירס
1 גרם אגוז מוסקט
מלח לפי טעם

אופן ההכנה:

ממלאים מים בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים קורט מלח ומבשלים כ 2-3 דקות את הפנה [עדיף להכין כאשר הרוטב מוכן ורק מוסיפים את הפנה]

קראו גם:  בנט: שבוע טוב אחיותיי ואחיי. ממשיכים קדימה ביחד ...

שמים את החמאה במחבת רחבה, ברגע שנמסה מוסיפים את הקמח תפו”א\עמילן תירס, מערבבים היטב ומסמיכים את הרוטב. מוסיפים את השמנת ומערבבים עם מטרפה מוסיפים את שאר המרכיבים. מוסיפים מלח לפי הטעם.

הכנת המנה:

• מחממים מחבת מוסיפים את החמאה ומקפיצים את קוביות הסלמון.
• מוסיפים את השן שום, את רוטב האלפרדו ומבשלים כ 3 דקות.
• מוסיפים את העירית, הפטרוזיליה וגרידת לימון, מוסיפים לרוטב את הפנה ומגישים

בתיאבון!!
חג שמח

רוצים לכתוב באתר או לנהל טור?
לחצו כאן ושלחו לנו הודעה

Back to top button
דילוג לתוכן