אוכלבישוליםמבזקים

רשת קפה ביגה עם מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני ודג

איתי שפיגל, השף של רשת קפה ביגה מציע, מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני ודג.

חדשות מבזק לייב - MivzakLive - גוגל חדשות - Google News

אופן ההכנה:

מרכיבים:

4 כפות שמן זית

שן שום

100 גרם עגבניות קצוצות

50 מ"ל יין לבן

80 מ"ל ציר ירקות

2 קוביות חמאה

80 גרם רצועות זוקיני

פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו"א)

פילה דג לברק

 

הוראות הכנה:

  • על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
  • מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ- 2 דקות על האש
  • מוסיפים ציר ירקות,  מתקנים תיבול במלח פלפל
  • מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
  • מוסיפים את רצועות הזוקיני
  • מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
  • במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
  • מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג

בתיאבון….

חג שמח!

הצטרפו עכשיו לנטו - הרשת החברתית של ישראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Back to top button

הצטרפו עכשיו לנטו הרשת החברתית החדשה של ישראל

נטו הרשת החברתית החדשה של ישראל

דילוג לתוכן

זיהינו שאתם משתמשים בחוסם פרסומות

אתר חדשות מבזק לייב פועל מסביב לשעון בכדי לספק לך את המידע באופן הכי מקצועי ומהיר. השירות שלנו ניתן לגולשים בחינם לחלוטין ואיננו גובים שום תשלום! המעט שאתם יכולים כדי להביע את הערכתכם ולסייע לנו בכדי שנמשיך לספק לכם את החדשות בצורה מיטבית הוא לאפשר את הצגת הפרסומות. עם זאת אנו מכבדים כל אדם ונבין אם תבחר שלא להמשיך לצרוך מאיתנו את החדשות. תודה על ההבנה!