בית אוכל רשת קפה ביגה עם מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני ודג

רשת קפה ביגה עם מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני ודג

איתי שפיגל, השף של רשת קפה ביגה מציע, מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני ודג.





אופן ההכנה:

מרכיבים:

4 כפות שמן זית

שן שום

100 גרם עגבניות קצוצות

50 מ"ל יין לבן

80 מ"ל ציר ירקות

2 קוביות חמאה

80 גרם רצועות זוקיני

פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו"א)

פילה דג לברק

 

הוראות הכנה:

  • על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
  • מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ- 2 דקות על האש
  • מוסיפים ציר ירקות,  מתקנים תיבול במלח פלפל
  • מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
  • מוסיפים את רצועות הזוקיני
  • מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
  • במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
  • מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג

בתיאבון….

חג שמח!





error: !תוכן זה מוגן בזכויות יוצרים

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן

אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive