בית אוכל ספינג' מרוקאי

ספינג' מרוקאי

מעבר לתגובות

סופגניות מרוקאיות מטוגנות, בצורת טבעות (או בייגלה).

כמות: 25 יחידות

החומרים הנדרשים להכנה:

לבצק:

1 קילו קמח

1 שקית שמרית

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית מלח

800 מ"ל מים פושרים

לטיגון:

11/2 ליטר שמן (בסיר רחב ועמוק)

לציפוי:

סוכר

אופן ההכנה

מכינים את הבצק ומתפיחים:

בקערה הכי גדולה שיש מערבבים יחד קמח ושמרית.

מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים לתוך הקמח. מוסיפים חצי מכמות המים ומתחילים ללוש את הבצק למשך דקה, באצבעות פתוחות ובתנועות הרמה של הבצק מתחתית הקערה ועד לפני הבצק.

בהדרגה מוסיפים את יתרת המים (כל הכמות!) וממשיכים ללוש עוד דקה, וזהו. אסור ללוש את הבצק הזה יותר מדי. הבצק יהיה מאוד נוזלי וזה בסדר.

מכסים את פני הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

לשים ומתפיחים שוב:

מערבבים את הבצק בידיים להוצאת האוויר, מכסים ומתפיחים שוב.

לקראת סיום התפיחה מחממים את השמן.

מטגנים, טובלים בסוכר ומגישים:

טובלים את הידיים בקערית עם שמן (או מים) וחופנים פיסת בצק בגודל קלמנטינה. מושכים כלפי מעלה (הכדור ימשוך איתו את כל הבצק) וצובטים ביד השנייה (גם היא משומנת) כדי לנתק את הכדור מהבצק.

יוצרים חור בכדור באצבעות ומותחים את השוליים לצדדים, לקבלת צורת בייגלה, מיד מניחים את טבעת הבצק בשמן הלוהט.

מוציאים מהשמן לנייר סופג ומיד טובלים בקערה עם סוכר משני הצדדים לציפוי.

מגישים מיד.

מודעות פרסומת





אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע חדשותי וליצור איתנו קשר בכל נושא ועניין.


* יש לציין כי אמינות הדיווח תיבדק ותפורסם באתר ע"פ שיקול דעתו של עורך אתר החדשות.
* נדגיש כי בצירוף תמונה אנו מסירים כל אחריות בגין הפרת זכויות יוצרים ואחריות זו תהיה מוטלת על השולח. שליחת תמונה ללא קרדיט צילום לא תפורסם באתר. אם אין ברצונכם לציין קרדיט אנא כתבו "ללא קרדיט".

לשליחת תמונות נוספות בוואטסאפ

תודה רבה וגלישה נעימה
צוות חדשות MivzakLive

להוספת נגן תחנות הרדיו לאתרך הדבק קוד זה


למעבר לערוץ החירום -לחצו כאן